Hey ho vi är kungar på att uppdatera!

Hoola!
Skolan på fredagar är otroligt härliga, börjar halv 11 och slutar halv 2. Det säger man inte nej till! Men på något sätt känns dagen ändå längre än vissa andra skoldagar.. vet inte om det är för att vi har den där sjukt goa fysiklektionen på en och en halv timme innan vi slutar?

Men i allafall...
Efter skolan slog det oss att det var helg och jag och Madde åkte hem till mig och firade genom att baka en kladdkaksliknadegrejs med chokladglasyr. Väldigt väldigt mättande, men ååååååh vad god. Det slutade med att jag såg ut som en blandning av en indian, en katt och en treåring med kladd överallt i hela ansiktet!

Well well, såklart tvingade jag min kära syster fota mig så att världen kan ta del av min efterblivenhet. Madde blev dock fin på varenda bild, helt sjukt!





















Vi kommer bli världskända en dag

Madde kolla! Vi är med i värsta bästa boken!



Du ser riktigt yuuummii ut!


Och jag ser inte heller så dum ut!






15!!!

GRATTTTTIIIISS MAAADDEEEE! 


¡Hola a todos! Om man nu säger så...?

Madde, jag vet inte om vi ska göra "skrivinlägg" här oxå, när vi har varit med varandra? Vi kanske kan testa? :)
I alla fall så var jag hemma hos Madde idag. Vi pratade mest, men det var sjukt mysigt! Sen gjorde vi en sån där sjukt avancerad -klipp upp hörnen,häll i de frysta bären/smuldegen i en form,in i ugnen i 25 minuter-smulpaj med rabarber! Vi tog typ mer vaniljsås än paj...Men gott var det! Sen hade min sjukt duktiga (hmm..) brorsa lagat mat, så jag hade lovat att vara hemma till det. Men vi ses om 12 timmar Madde! <3
Pussis och Kramis